Praktijk

06-37351815

PRAKTIJK VOOR SPORT- EN ONTSPANNINGSMASSAGE FRANKENOORD


Gediplomeerd Sportmasseur NGS

Stoelmassage


Deze massage duurt ca. 20 minuten waarbij de nek, schouders en rug worden gemasseerd.

Bij deze massagevorm kan de bovenkleding gewoon aanblijven en is hierdoor bij uitstek geschikt om op locatie bij bedrijven te geven.


Onder bepaalde voorwaarden geniet de werkgever fiscale voordelen wanneer hij/zij dit het personeel aanbiedt.

Sportmassage


Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet.


Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel.

Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder spierpijn of vermoeidheid je kunt voorbereiden op een volgende prestatie.


Ook als je geen sporter bent kan de sportmasseur je van dienst zijn bij een stijve nek, schouder, pijnlijke rug of gewoon als ontspanning.

Ontspanningsmassage


We hebben het steeds drukker en verwachten steeds meer van onszelf. Tijd dus om lichaam en geest te laten ontspannen. Dat kan bij uitstek bij een ontspannende massage.

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een ontspanningsmassage verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

De ontspanningsmasssage betreft de klassieke vorm waarbij in 1 uur de achterzijde van het lichaam en de beide benen worden gemasseerd.

Bij een keuze voor een massage van 1 ½ uur worden ook de beide benen aan de voorzijde en de voeten gemasseerd.

De praktijk


De praktijk is gevestigd op mijn huisadres aan de Frankenoord 25 te Rotterdam. Vanuit alle delen van de stad en de omliggende gemeenten is de bereikbaarheid goed, ook met het openbaar vervoer. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.


Bij iedere eerste afspraak ruim ik tijd in voor een korte kennismaking/anamnese. Afhankelijk van de eventuele klacht doe ik functieonderzoek en bepaal in onderling overleg de behandeling en een tijdspad. Soms kan er niet gemasseerd worden. Bijvoorbeeld wanneer zich in het te behandelen gebied wondjes, ontstekingen of blauwe plekken bevinden. Massage zou dit dan verergeren. Ook koorts is een contra-indicatie.  


Behandelingen kunnen ook op locatie, bijvoorbeeld bij je thuis, worden gegeven. Uitgangspunt is dan een behandeling van minimaal 1 uur en een geringe meerprijs (zie pagina tarieven).

 

Je kunt bij mij terecht voor zowel Sport-, ontspannings- als stoelmassage.

CONTACT


TON SNIJDERS


Frankenoord 25

3079 LB  Rotterdam


tel; 06-37351815

e-mail: info@sportmasseur-tonsnijders.nl


KvK 73704202

BTW NL001356373B69  BESCHIKBAAR:


  Maandag:      14.00-21.00

  Dinsdag         10.00-17.00

  Woensdag    14.00-21.00

  Donderdag   10.00-19.00

  Vrijdag           10.00-17.00

  Afwijkende tijdstippen mogelijk in onderling overleg te bepalen.